Βίντεο - Η ομιλία Μιχαλολιάκου στη βουλή

 
"Επιθυμώ να στείλω ένα μήνυμα προς άπαντες εκτός και εντός αιθούσης. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ επειδή αυτό εθέλησε ο ελληνικός λαός, 426.000 έλληνες και ελληνίδες μας ψήφισαν. Μας προκαλεί έκπληξη ο τρόπος με τον οποίο βλέπουν τη θέληση του λαού κάποιες παρατάξεις", τόνισε στην ομιλία του ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με αφορμή την αποχώρηση απο την αίθουσα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ...

Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη γραμμή μας για τη Βόρειο Ήπειρο, την ύπουλη ανθελληνική πρακτική του τουρκικού προξενείου στη Θράκη, τους λαθρομετανάστες, το Μνημόνιο την εγκληματικότητα, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και υπογράμμισε ότι πρέπει να καταγγελθεί το Μνημόνιο διότι αποτελεί καταστροφή του Έθνους.
Σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ενώ προεκλογικά μιλούσε για καταγγελία του Μνημονίου σήμερα ουσιαστικά μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν πολλά λιγούρια της εξουσίας που θέλουν και αυτοί να βρεθούν στα κυβερνητικά έδρανα».

Συμφωνούμε απολύτως με την εξαγγελία του πρωθυπουργού για τη βουλευτική ασυλία, είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ενώ αναφερόμενος στην εξαγγελία έναρξης διακομματικού διαλόγου για τους παράνομους μετανάστες είπε ότι άλλα έλεγε η ΝΔ προεκλογικά και ανέφερε ότι η Ελλάδα πλέον αντιμετωπίζει ασύμμετρη απειλή από τους λαθρομετανάστες. "Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή. Απέλαση και επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στις χώρες καταγωγής τους", είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Οι προγραμματικές δηλώσεις δεν μας ικανοποιούν και αναπαράγουν το πρόβλημα και γι αυτό η Χρυσή Αυγή θα τις καταψηφίσει, κατέληξε.