Και όμως υπάρχει ένα κόμμα που ζητάει την φορολόγηση των βουλευτών από το πρώτο ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ


Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία-προσθήκη στο φορολογικό νομοσχέδιο με την οποία προτείνει τη φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης από το πρώτο ευρώ. Θεωρούμε ...



απαράδεκτο να τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης οι βουλευτές, την ώρα που ο λαός τσακίζεται φορολογικά. Τίθεται επίσης και ζήτημα αντισυνταγματικότητας, καθώς σύμφωνα με το Άρθρο 4 του Συντάγματος "Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του Νόμου"
Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε το άθλιο μέτρο της εξίσωσης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης που μείωσε τα έσοδα του κράτους και κυρίως πάγωσε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Τόνισε επίσης την αύξηση σε όλα τα βασικά είδη ανάγκης, στα τρόφιμα, στα διόδια, στον ΦΠΑ, στους λογαριασμούς ΔΕΚΟ και άλλα που οδηγούν σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Η οικονομία αυτήν την στιγμή είναι νεκρή και η συγκυβέρνηση του μνημονίου δεν ασχολείται με την πρωτογενή παραγωγή και τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.
Στην ομιλία του ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι η κυβέρνηση καλύπτει τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή πολιτικών και πλουτοκρατών. Αφήνει στο απυρόβλητο τους στυλοβάτες του μνημονίου (Βενιζέλο, Παπανδρέου) και "πυροβολεί πολιτικά πτώματα" (Παπακωνσταντίνου). Δήλωσε επίσης ότι "ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνουν ανταλλαγές πολιτικών πτωμάτων: Μου δίνεις Παπαντωνίου, σου δίνω Βουλγαράκη...". Αναφερόμενος στην προανακριτική για Παπανδρέου τόνισε ότι θεωρεί επιτυχία της Χρυσής Αυγής που ο "Τζέφρυ" άφησε το Χάρβαρντ - όπου κάνει διακοπές με την ευγενική χορηγία της Γιάννας Αγγελοπούλου - και κάθησε στα βουλευτικά έδρανα. Τέλος επισήμανε πως αν οι βουλευτές της ΝΔ και του Σύριζα διαθέτουν ακόμη αξιοπρέπεια, σύντομα θα καθίσει και στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ομιλία Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου 




Ομιλία Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη