Νέο κόμμα-φάντασμα με σήμα τις... ακτίνες


Την θυμάστε την «Ελλήνων Πρωτοβουλία» (ή κάπως έτσι), που είχαν ιδρύσει οι αποχωρήσαντες (με τυμπανοκρουσίες) από το κόμμα του Καμμένου; Ε, λοιπόν, ξεχάστε την!
Άλλαξε όνομα (πότε πρόλαβε;) κι έγινε Νέα Με.Ρ.Α. (γιατί δεν το βάφτιζαν «καλημέρα», που είναι και πιο… εύηχο;), ήτοι Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση, σύμφωνα με την ...


ιδρυτική της διακήρυξη που έγινε χθες από τον προσωρινό πρόεδρό της (δηλαδή «προεδρεύοντα», όπως ο Καμμένος) Χρήστο Ζώη (πρώην βουλευτή Λαρίσης της ΝΔ, πρώην υφυπουργό των κυβερνήσεων Καραμανλή, πρώην στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. κ.τ.λ.). Μάλιστα, το νέο κόμμα-φάντασμα θα διαθέτει στην παρούσα Βουλή δύο ως τώρα ανεξάρτητους βουλευτές: Τον εκλεγμένο με τούς ΑΝΕΛ στη Β’ Πειραιά, Γιάννη Κουράκο και τον εκλεγμένο με την ΝΔ στη Φθιώτιδα, Νίκο Σταυρογιάννη. Στο κόμμα των νέων… εθνοσωτήρων συμμετέχει και ο… γίγας της πολιτικής και του συνδικαλισμού, Γιάννης Μανώλης (και ουχί τραμπαρίφας…). Έμβλημα του νέου κόμματος είναι 5 καμπυλωτές ασύμμετρες ακτίνες ενός νοητού ήλιου (μην ξεγελιέστε, και το κόμμα… νοητό είναι…) που είναι άγνωστο τι συμβολίζουν ακριβώς (ελπίζουμε να μάθουμε σύντομα γιατί θα σκάσουμε από την… περιέργεια).
Το νέο αυτό κόμμα (το οποίο σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα θα εχρησιμοποιείτο ως… ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή…), θα έχει διάρκεια ζωής μέχρι λίγο πριν από τις επόμενες εκλογές, όταν θα ανακοινωθεί (επίσης με τυμπανοκρουσίες) η «συνεργασία» του με την «νέα» ΝΔ, στον «ευρωπαϊκό συναγερμό» που θα συστήσει ο Αντωνάκης ο πανικόβλητος. Τζάμπα, λοιπόν, χαρήκατε – όσοι χαρήκατε. Δυστυχώς, ούτε αυτοί μας… σώσουν!



ethnikismos.net