Τα ίδια παραμύθια από τον Guardian για την Χρυσή Αυγή


Γράφει ο Γιώργος Μάστορας
Εκτός από τους εγχώριους λασπολόγους εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ υπάρχουν και οι εισαγόμενοι. Η βρετανική εφημερίδα Guardian αποτελεί μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση, όπου η λάσπη παράγεται σε μεγάλη ποσότητα. Ακολουθώντας την πεπατημένη, παραποιεί την πραγματικότητα, είτε με την μέθοδο της μισής αλήθειας (που είναι και η πιο ύπουλη), είτε με την ολοκληρωτική ψευδολογία. Όταν ομιλούμε για τον Guardian, εννοούμε μια φυλλάδα όπου ο ...



ανθελληνισμός κάνει εμφανή την παρουσία του, μέσα από διάφορα δημοσιεύματα. Επομένως, ας μην μας κάνει καθόλου εντύπωση το γεγονός ότι επιτίθεται με τόση σφοδρότητα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κατακρεουργώντας βάναυσα κάθε έννοια αντικειμενικής ενημέρωσης, η φυλλάδα αυτή παραπληροφορεί ασύστολα.
Αναφερόμενη στην εξάπλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους Έλληνες Ομογενείς, σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, το έντυπο αυτό λέει συνειδητά ψέμματα, δήθεν ότι υπάρχουν αντιδράσεις απέχθειας και περιφρόνησης των εν λόγω Ελλήνων σχετικά με το άνοιγμα γραφείων μας σε πόλεις του εξωτερικού. Χρησιμοποιώντας την μέθοδο της μισής αλήθειας, για την οποία μιλήσαμε προηγουμένως, παρουσιάζει ως μαζική αρνητική αντίδραση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τις μεμονωμένες περιπτώσεις κάποιων κομματόσκυλων της ομογένειας, οι οποίοι παίζουν φθηνά κομματικά και μικροπολιτικά παιχνίδια, παρουσιαζόμενοι ως αντίθετοι στις δραστηριότητες ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Είναι οι ίδιοι σύγχρονοι «εφιάλτες», οι οποίοι έφτασαν μέχρι την πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Τζούλια Γκιλάρντ, για το θέμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με αποτέλεσμα τις γνωστές δηλώσεις της, ότι δεν πρόκειται να χορηγήσει βίζα στους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ιδού η ψευτοδημοκρατική υποκρισία, σ’ όλο το θλιβερό της μεγαλείο. Σκεφτείτε η απαγόρευση εισόδου στην Αυστραλία, ή οπουδήποτε αλλού, να αφορούσε στους βουλευτές ενός άλλου κόμματος, από αυτά που οι «πολιτικώς ορθοί» επίδοξοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης αποκαλούν «συνταγματικό τόξο», τι σάλος θα ξεσηκωνόταν τότε. Τώρα, όμως, απόλυτη σιωπή επικρατεί για την απαράδεκτη δήλωση της αυστραλιανής πρωθυπουργού. Στο όλο τραγελαφικό σκηνικό του Guardian εμπλέκεται, βεβαίως, και ο γνωστός μανιασμένος πολέμιος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Δημήτριος Ψαρράς, ένας εκ των βασικών συστατικών του μικροβίου που ονομάζεται «Ιός». Φαντάζομαι ότι ο Ψαρράς πρέπει να νιώθει πολύ χαρούμενος και τα στήθη του να φουσκώνουν από υπερηφάνεια, που η ασημαντότητά του ξέφυγε από τα στενά ελληνικά πλαίσια. Τώρα πια είναι «αντιφασίστας» διεθνούς εμβέλειας…
Στα πλαίσια αυτά, η βρετανική πατσαβουροφυλλάδα φιλοξενεί τις απόψεις του Ψαρρά, ο οποίος πριν από λίγο καιρό μάζεψε όλη την λάσπη, την χολή και το δηλητήριο που έχυνε τόσα χρόνια και το έκανε βιβλίο, εκδίδοντας ένα λιβελογράφημα που αποθεώθηκε από όλον τον φιλοσυστημικό και καθεστωτικό τόπο. Λογικό κάτι τέτοιο, αν αναλογιστούμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί κοινό εχθρό γι’ αυτούς και κίνδυνο για τα αντεθνικά και αντιλαϊκά συμφέροντά τους. Εκπληρώνοντας, λοιπόν, την γνωστή ρήση για τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα, ο Ψαρράς με στόμφο δηλώνει, αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι «οργανώσεις από την Ευρώπη και τη Ρωσία με παρόμοια Ιδεολογία έχουν προσφέρει στήριξη, ακόμη και οικονομική, για να τυπωθούν φυλλάδια, αλλά και περιοδικά της οργάνωσης. Ύστερα από χρόνια εισαγωγής ναζισμού, θέλει τώρα να τον εξάγει».
Μην ζητάτε ονόματα οργανώσεων. Αυτά είναι «λεπτομέρειες» για τον Ψαρρά, ο οποίος συνεχίζει, λέγοντας ότι «πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο φαινόμενο και εάν με ρωτήσετε αν θα χειροτερέψει, λέω ναι». Και καταλήγει ως εξής: «Εάν έλεγε κανείς πριν από 10 χρόνια ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα γινόταν η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη (κόμμα) στην Ελλάδα,
θα τον αποκαλούσαν τρελό. Δείτε τώρα που βρίσκεται». Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτε άλλο στα λεγόμενα του Ψαρρά, πέραν του ότι θα φροντίσουμε, όντως, να χειροτερεύσει η κατάσταση, όχι όμως για την Πατρίδα και τον Λαό αλλά για όλους, όσοι ευθύνονται για την σύγχρονη υποδούλωση της Χώρας και τον συστηματικό αφελληνισμό και ανθελληνισμό.
Φεύγοντας από την θλιβερή παρένθεση του τρομοκρατημένου Ψαρρά και επιστρέφοντας στον Guardian, προκαλεί τουλάχιστον αηδία ο ισχυρισμός της εφημερίδας ότι «εν μέσω φημών για στήριξη από εφοπλιστές, έχει καταφέρει να ανοίξει κομματικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα». Έτσι βαφτίζεται τώρα η διασπορά ψευδών ειδήσεων, ως «φήμες». Αλήθεια, από πού διέρρευσαν αυτές οι «φήμες»; Ποιοι τις υποστηρίζουν και με ποια στοιχεία; Βασανίζοντας κάθε έννοια δεοντολογίας και ανεύρεσης της αλήθειας, οι υπεύθυνοι της εν λόγω φυλλάδας είναι πλήρως ανίκανοι να μπορέσουν να τεκμηριώσουν ό,τι δημοσιεύουν περί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Γράφουν ένα γενικό «φήμες», πιστεύοντας ότι ξεμπερδεύουν με την αξιοπιστία, ή μη, μιας είδησης. Θα τους λέγαμε «ντροπή», αλλά είναι σίγουρα απίθανο να την νιώσουν κάτι τέτοιοι τύποι. Θα μπορούσαμε και Εμείς να στηριχθούμε πάνω σε κάποιες «φήμες» προκειμένου να τους εξευτελίσουμε ολοκληρωτικά. Δεν πρόκειται, όμως, να το κάνουμε γιατί δεν είμαστε όμοιοί τους και γνωρίζουμε ότι η λέξη (και πολύ περισσότερο η έννοια) Φιλότιμο είναι αποκλειστικά Ελληνική. Γι’ αυτό αδυνατούν να την κατανοήσουν και να την εφαρμόσουν έμπρακτα οι θαυμαστές της «λαίδης» Νταϊάνα, του Τόνι Μπλερ και του δεδηλωμένου (μέσα από τις πράξεις του) ανθέλληνα Ουίνστον Τσώρτσιλ. Οι λάτρεις του πολυπολιτισμού και της ομοφυλοφιλίας είναι λογικό να ενοχλούνται από την ύπαρξη και -πολύ περισσότερο- από την δράση ενός Κινήματος Ιδεών και Αξιών με πρακτικό περιεχόμενο που δεν ταιριάζει με τα αφύσικα και ανώμαλα γούστα τους.
Όσο για τα εγχώρια καθεστωτικά έντυπα, τα οποία έσπευσαν να προβάλουν τις αθλιότητες του Guardian, αντιλαμβανόμαστε το άγχος και την αγωνία που τα διακατέχει σχετικά με την συνεχιζόμενη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και την απέλπιδα προσπάθειά τους να ανακόψουν αυτήν την πορεία προς την Κορυφή και την εκπλήρωση της αποστολής μας, που είναι η Απελευθέρωση της Χώρας από τους ξένους δυνάστες και το ντόπιο υπηρετικό τους προσωπικό. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ