ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε ομαδικός τάφος αρνιών, προβάτων και κατσικιών!

Άφωνη η ελληνική κοινή γνώμη παρακολουθεί τον ορυμαγδό των συγκλονιστικών αποκαλύψεων των «εγκληματικών» πράξεων της Χρυσής Αυγής, από τους «προστατευόμενους μάρτυρες».
Νωρίς το πρωί σήμερα, αγρότης σε προάστιο των Αθηνών, ανακάλυψε ομαδικό τάφο αμνοεριφίων ...

σφαγιασθέντων “κατά την εκπαίδευση χρυσαυγιτών”.
Λαγωνικά της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, αμέσως έσπευσαν στην περιοχή και διεξάγουν με άκρα μυστικότητα έρευνες.
Σε παρακείμενη τοποθεσία, ανευρέθη μαντρί χρυσαυγίτη κτηνοτρόφου, όπου ανακαλύφθηκε μυστικός οπλισμός της οργάνωσης. Μια ψαλίδα κουράς προβάτων, μια γκλίτσα (γίνεται test DNA για τον αν χρησιμοποιήθηκε από «τάγματα εφόδου»), δυο νυχοκόπτες και ένα κραγιόν με το οποίο ο εν λόγω δράστης εικάζεται ότι μακιγιάριζε τα πρόβατα πριν ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του. Δεδομένου ότι από ασφαλείς πηγές έγινε γνωστό ότι ήταν και κτηνοβάτης.
Εκτιμάται ότι στην περιοχή βρίσκεται γιάφκα της «εγκληματικής» αυτής οργάνωσης, τόσο με συμβατικά, όσο και με χημικά και βιολογικά, ίσως και με πυρηνικά όπλα. Με τα οποία οι σατανικοί εγκέφαλοι που τη διευθύνουν, αφού θα κατέλυαν το πολίτευμα θα ξεκινούσαν τον 3ο (ίσως και τον 4ο) Παγκόσμιο Πόλεμο.
Τα παραπάνω γεγονότα αποτελούν την πρώτη είδηση στα δελτία ειδήσεων των ξένων εδησεογραφικών πρακτορείων σε όλο τον κόσμο. Τα οποία μεταδίδουν συγκλονιστικές σκηνές από την εκταφή των πτωμάτων και συνεντεύξεις ιατροδικαστών.
Το θέμα παρακολουθείται και θα σας ενημερώνουμε συνεχώς με έκτακτα δελτία.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ