Ετοιμάζει ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας η συγκυβέρνηση του Μνημονίου


Πρόσω ολοταχώς προς την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας προχωρεί η ελλαδική κυβέρνηση. Φυσικά αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία εθνική προδοσία στην οποία ...

ετοιμάζεται να προβεί η συγκυβέρνηση του μνημονίου. Η αρχή – για φέτος – έγινε με την de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους στην Κύπρο, ενώ τώρα από ότι διαβάζουμε στα καθεστωτικά μέσα, προχωράνε οι «διαπραγματεύσεις» για το θέμα της Μακεδονίας μας. Χωριστές συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Ελλάδας και των Σκοπίων, πρέσβεις Αδαμάντιο Βασιλάκη και Ζόραν Γιόλεφσκι, μαθαίνουμε ότι είχε την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη, ο προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.
Ποιος είναι, όμως, ο περιβόητος Μάθιου Νίμιτς που έχει αναλάβει ως απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, την υπόθεση του Μακεδονικού; Πρόκειται για Ιουδαϊκής πίστης άτομο, το οποίο έχει υπάρξει σε πολλές θέσεις ευθύνης στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Το 1977 τοποθετήθηκε στην θέση συμβούλου του State Department με ειδικές αρμοδιότητες που αφορούσαν το θέμα της Κύπρου και την διευθέτηση των ελληνοτουρκικών διαφορών, που ως γνωστόν κατέληξαν σε διπλωματικό φιάσκο της Ελλάδας. Το 1994 τοποθετήθηκε από τον Κλίντον στην μέριμνα για το Μακεδονικό και ακολούθως τοποθετήθηκε στην θέση του ειδικού απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα, όπου βρίσκεται έως και σήμερα.
Ο κ. Νίμιτς έχει, φυσικά, και άλλες δραστηριότητες – ασχολίες – ανησυχίες πέραν των καθηκόντων του. Στις ασχολίες του που σχετίζονται με το δρώμενο της εξωτερικής πολιτικής, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι «μέγας ευεργέτης» του CDRSEE, το οποίο περιλαμβάνει το Joint History Project για την «διδασκαλία της Ιστορίας στα Βαλκάνια». Ένα από τα βιβλία που έχει εκδώσει το εν λόγω κέντρο ανθελληνισμού είναι το «Διδάσκοντας Ιστορία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη», του οποίου τον πρόλογο έχει γράψει η κ. Χριστίνα Κουλούρη, καθηγήτρια Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και πούρα αντιχρυσαυγίτισσα. Ας δούμε ένα απόσπασμα από τον πρόλογο της, για να αντιληφθούμε τον πνεύμα που διατρέχει το εν λόγω «βιβλίο»: «Κάποιοι όροι που έχουν επιβληθεί για την περιγραφή ιστορικών γεγονότων ή ιστορικών περιόδων αντανακλούν αρνητικές νοοτροπίες. Αυτή είναι η περίπτωση των όρων «Οθωμανικός ζυγός» ή «Οθωμανική Κατοχή» - που σταδιακά εξαφανίζονται από τα βιβλία – αλλά και άλλων όρων που δεν μπορούν να συζητηθούν εδώ.». Στο ίδιο βιβλίο σημειωτέον έχει αρθρογραφήσει και η περιβόητη Θάλεια Δραγώνα…
Πέραν του Νίμιτς, χρηματοδότες στην προσπάθεια διαγραφής της Ελληνικής Ιστορίας, ώστε να ταιριάζει με τα πρότυπα και τις επιταγές του «πολυπολιτισμού» - ανθελληνισμού, είναι επίσης οι εξής:
  • Κομισιόν
  • Δήμος Θεσσαλονίκης – Μπουτάρης
  • Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών
  • Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών
  • Coca Cola
  • Σκοπιανικό παράρτημα του Foundation Open Society Institute – George Soros
  • Balkan Trust for Democracy – Ίδρυμα που χρηματοδοτείται από την οικογένεια Rockefeller
Αυτούς έχουν βάλει λοιπόν να «διαπραγματευτούν» το όνομα της Μακεδονίας μας. Αυτοί είναι οι περιβόητοι «συνομιλητές», που στην πραγματικότητα έχουν αναλάβει εργολαβία μαζί με την ελλαδική κυβέρνηση, να εκχωρήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς. Όμως θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος είναι εξαιρετικά ευαίσθητος στα Εθνικά Θέματα, τους επιφυλάσσει μία έκπληξη. Την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που θα ρίξει φως και θα σκορπίσει τα σκοτάδια του ανθελληνισμού και του ενδοτισμού.