ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ζητούν άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής χωρίς να έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον τους!

Τάχιστα κατέφτασε, λοιπόν, και η επόμενη αίτηση για άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής, από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για «παράνομη βία» στον Μελιγαλά, στις 15 Σεπτεμβρίου 2013. Μέσα σ’ έναν μήνα! Την ίδια ώρα, πολύ σοβαρότερα αδικήματα βουλευτών του…  
συνταγματικού τόξου, κάνουν 6 και 7 χρόνια να φτάσουν στη βουλή! «Λαγός», λοιπόν, η αστική δικαιοσύνη στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, «χελώνα» σε ότι αφορά το… συνταγματικό τόξο…
Όμως, για την συγκεκριμένη υπόθεση, ΚΑΝΕΝΑΣ από τους 12 μάρτυρες ή παθόντες (με ή χωρίς εισαγωγικά) δεν ζήτησε την ποινική δίωξη κανενός! Ιδού και το σχετικό δημοσίευμα της μεσσηνιακής εφημερίδας «Θάρρος», μόλις ολοκληρώθηκε η προανάκριση, στις 24 Σεπτεμβρίου:
«Ουδείς κατέθεσε μήνυση για τα γεγονότα στην Πηγάδα …
Ποιούν την νήσσαν οι μάρτυρες
Παραδόθηκε χθες το πρωί στα χέρια του εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, Δημήτρη Σταύρου, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ο φάκελος της προκαταρκτικής έρευνας για όσα συνέβησαν στις 15 Σεπτεμβρίου από βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Μελιγαλά.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών ενημέρωσε άμεσα την εισαγγελέα Εφετών, ενώ θα στείλει το φάκελο της έρευνας στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τη διερεύνηση του αδικήματος της παράνομης βίας από κοινού για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο και Ηλία Κασιδιάρη.
Στην κατεπείγουσα έρευνα που ζήτησε ο εισαγγελέας και διενέργησε η Ασφάλεια Καλαμάτας, κατέθεσαν συνολικά 12 άτομα, εκ των οποίων οι τρεις είναι αστυνομικοί και οι υπόλοιποι εννιά, ο δήμαρχος Οιχαλίας και άλλοι φορείς και πολίτες που ήταν παρόντες στα επεισόδια.
Είναι, πάντως, άξιο απορίας, πώς κανένας απ’ όσους περιέγραψαν, έζησαν και υπέστησαν τα γεγονότα στο Μελιγαλά δεν έχει μέχρι τώρα υποβάλει μήνυση, ούτε έχει ζητήσει την ποινική δίωξη κανενός».
(ΥΓ): Ζήτω η αστική δικαιοσύνη, που ασκεί διώξεις κατά βουλευτών για ανύπαρκτα αδικήματα, και μάλιστα χωρίς να έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον τους! Σίγουρα πρόκειται για παγκόσμια νομική πρωτοτυπία, που δικαιούται αυτομάτως… βραβείο Γκίνες!