Μαζιώτης και Ρούπα, που τους άφησε ελεύθερους το σύστημα, στείλαν προκύρηξη στο Indymedia για την Χρυσή Αυγή και καλούν στα όπλα για τον εμφύλιο που ξεκίνησε.....!

Με κείμενό τους στην ιστοσελίδα Indymedia οι Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα επανεμφανίζονται, μιλώντας για τη Χρυσή Αυγή και έναν “εμφύλιο”, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με αυτά που γράφουν.
Με μία επισήμανση, κατά τη δική τους πάντα κρίση, ξεκινά το κείμενο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, των Νίκου Μαζιώτη και Πόλας Ρούπα:”Η δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα ... 
από χρυσαυγίτη είναι η πρώτη πολιτική δολοφονία των φασιστών μετά τη χούντα των συνταγματαρχών.”
Στη συνέχεια κάνουν λόγο για “επισφράγιση ενός εμφυλίου” ο οποίος έχει ξεκινήσει πριν πολύ καιρό και υπήρχε, υποστηρίζουν, ανεμπόδιστη δράση της οργάνωσης στους δρόμους των πόλεων, ενώ σημειώνεται πως ο Ρουπακιάς απλώς υλοποίησε τις προγραμματικές δηλώσεις της Χ.Α.
Γίνεται αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις και στη στάση της ΝΔ η οποία και κατηγορείται ότι μεταπήδησε από τη θέση του φιλικού προς την Χρυσή Αυγή κόμματος και χώρου σε αυτήν του σκληρού διώκτη.
Σε άλλη αναφορά στο κείμενο, γράφεται πως ο φασισμός γεννήθηκε και ουσιαστικά ανατράφηκε από το σύστημα και πως σε αυτό βοήθησαν όλα τα κόμματα που ήταν και είναι στη Βουλή χωρίς εξαίρεση. Πρόκειται για το έκτο κείμενο το οποίο αναρτάται από τους δύο αντεξουσιαστές στο διαδίκτυο από τη στιγμή που εξαφανίστηκαν, περίπου ενάμιση χρόνο πριν.
Να σημειωθεί πως ως μοναδική λύση προτείνεται ο ένοπλος αγώνας δίχως όμως να υπάρχει συγκεκριμένη απειλή ή έστω κάποια νύξη για πιθανό στόχο.