Την ώρα που διώκεται η Χρυσή Αυγή: Ελεύθερος και ο άλλος πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο Κλέων Παπαδόπουλος - Κουκουλώνονται όλα τα σκάνδαλα!



Από το πρωί διακινείται η είδηση ότι οι ανακρίτριες της ΔΗΜΑΡ απαίτησαν την κατάλυση του πολιτεύματος και την συλλήβδην δίωξη όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η αντιδημοκρατική αυτή εκτροπή πέραν της προφανούς εξυπηρέτησης συμφερόντων, χρησίμευσε και για έναν άλλο πολύ σημαντικό λόγο.
Στην ακριβώς ίδια χρονική συγκυρία γίνονται σημεία και τέρατα στο «βασίλειο της Δανιμαρκίας», αφού αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο τα σκάνδαλα  της κλεπτοκρατίας της ΝΔ και του ...

ΠΑΣΟΚ. Από τις ΜΚΟ που είναι επίκαιρες μέχρι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και έπρεπε να «θαφτούν» κάτω από μία νέα «Χρυσαυγιάδα».
Μία ακόμα είδηση που σήμερα δεν θα λάβει την πρέπουσα δημοσιότητα είναι ότι ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ κατηγορούμενος για το σκάνδαλο με τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αφέθηκε ελεύθερος. Ο λόγος  για τον Κλέων Παπαδόπουλο, πρώην πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και διάδοχο του Φιλιππίδη.
Ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ!