Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ»

Γράφει ο Θεόδωρος Ιωαννίδης
Μετά την δημοσίευση του βίντεο της ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ του ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ γ.γ του υπουργικού συμβουλίου κου Μπαλτάκου που αποτελεί το ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ του πρωθυπουργού και προϊστάμενο των ΟΛΩΝ των υπουργών , οι διάφοροι σχηματισμοί και κόμματα (της «αντιπολίτευσης» υποτίθεται)  αντί να σχολιάσουν την ΟΥΣΙΑ των μαρτυριών που ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ την κυβέρνηση και ...

αποδεικνύουν την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της, άρχισαν τα «περί  ανέμων και υδάτων».
Κατ’ αρχήν άρχισαν να χαρακτηρίζουν τον Μπαλτάκο κρυπτοχρυσαυγίτη, ότι έχει αυτονομηθεί, μέχρι και ότι «τα έχει χάσει». Αυτή είναι μια ΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΝΗ, που με βάση αυτήν, δεν κρίνουμε ΤΙ ΛΕΕΙ κάποιος που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ λόγω θέσης ΓΝΩΡΙΖΕΙ, αλλά ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτός (adhominem). Αλλά κι από αυτήν την πλευρά να το πάρουμε, όλοι ξέρουμε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ο Μπαλτάκος, Τα αναφέραμε παραπάνω!
Ο ίδιος αναφέρει ότι όλα αυτά τα μαρτύρησε για να «απελευθερωθεί» από την πίεση που του εξάσκουσε ο Κασιδιάρης. Μα στο βίντεο φαίνεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ το ήσυχο της συζήτησης και Η ΗΡΕΜΙΑ των συνομιλητών. Ο Ηλίας ,ούτε τον κρέμασε από το παράθυρο, ούτε σφαλιάρες του έδινε, ούτε στραμμένα φώτα πάνω του, του είχε, ούτε βασανιστήρια του έκανε. Εκτός και αν η παρουσία και μόνον, του ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΥ Κασιδιάρη είναι από μόνη της ΤΟΣΟ τρομερή που ο Μπαλτάκος «τα έκανε πάνω του»! 
Κάτω από ΠΙΕΣΗ ο Μπαλτάκος δεν θα αναφερόταν σε λεπτομέρειες αλλά θα έλεγε  στον Κασιδιάρη εκφράσεις «παραδοχής» του τύπου «ΝΑΙ ΡΕ! ΟΣΑ ΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΑΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ!!»
Ο αποπροσανατολισμός ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ των μαρτυριών εκφράζεται και στο ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι «ΠΡΟΪΟΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ. Το ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ  καθεστώς θα κλείσει τον Ηλία μέσα ΙΣΟΒΙΑ λόγω των ιδεών του και θα του ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ για τις πεποιθήσεις του, όπως άλλωστε έχει κάνει και με τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και αυτός δεν θα μπορεί να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ επειδή θα «κολλήσει» σε διαδικαστικά θέματα.
Μα ΣΙΓΟΥΡΑ, η δικαιοσύνη προβλέπει ότι όταν ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΑ ΑΓΑΘΑ όπως η ΖΩΗ και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, δεν εξετάζεται ο τρόπος απόκτησης των αποδεικτικών στοιχείων που ΤΕΛΙΚΑ ΑΘΩΩΝΟΥΝ.
Η φράση του Κασιδιάρη ότι το βίντεο έχει σταλεί στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ήταν η φράση «κλειδί» που κλείδωσε τους ντόπιους υποτακτικούς των Αμερικανοσιωνιστών. 
Περιμένουμε την συνέχεια…