Νέες φωτογραφίες και τα ονόματα όλων των υποψηφίων συμβούλων (δημοτικών και διαμερισματικών) από την παρουσίαση του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Αρτέμη Ματθαιόπουλου


Χιλιάδες Έλληνες ανταποκρίθηκαν για ακόμη μία φορά στο κάλεσμα της Ελληνικής Αυγής για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μία αίθουσα που για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους χιλιάδες Έλληνες, που θέλησαν να πληροφορηθούν για τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού μας, για τα προβλήματα που ταλανίζουν το δήμο Θεσσαλονίκης.  ...

 

Με τα μοναδικά μέσα που κατέχουμε, συνεχίζουμε αυτόν τον όμορφο Αγώνα για να πετύχουμε την κάθαρση της χώρας σε τοπικό, αλλά και εθνικό επίπεδο. Αποκλεισμένοι από παντού, με το όνομα της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για την Κεντρική Μακεδονία, να εξαφανίζεται, κυριολεκτικά, από τις δημοσκοπήσεις, εμείς πηγαίνουμε εκεί που δεν τολμούν να πάνε άλλοι... Παρόλη τη λάσπη που δέχεται το Κίνημα της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση και οι απανταχού συνδυασμοί της Ελληνικής Αυγής, είμαστε οι μοναδικοί που γεμίζουμε τις μεγαλύτερες αίθουσες και πλατείες με τον κόσμο, που μας στηρίζει!

Οι εγκάθετοι δημοσιογραφίσκοι και τα υποτακτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που αποκρύπτουν από το λαό της Θεσσαλονίκης, τη μοναδική Ελληνική Φωνή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, παίρνουν τις πρέπουσες απαντήσεις από τις φωτογραφίες, από την εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη. 
Κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι παρουσίασαν τα προβλήματα, αλλά και τις προτάσεις του συνδυασμού μας για την οριστική λύση αυτών. Παρουσιάστηκαν οι θέσεις της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη, για τους τομείς της Οικονομίας, της Παιδείας, της Υγείας, του Αθλητισμού, των Νέων Τεχνολογιών αλλά και οι προτάσεις για μείζονα προβλήματα της πόλης.

Το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής» έχει ως εξής:

Ματθαιόπουλος Αρτέμιος του Παύλου
(Υποψήφιος Δήμαρχος)
Εκλογική Περιφέρεια Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1 ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ
2 ΒΑΛΑΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
3 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
4 ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ
5 ΓΕΡΟΥΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
6 ΓΚΟΛΟΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΚΟΥ
7 ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ
8 ΘΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
9 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
10 ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
11 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
12 ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
13 ΚΡΗΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
14 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
15 ΚΩΤΙΚΩΣΤΑ ΘΕΑΝΩ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
16 ΛΑΖΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
17 ΜΕΪΝΤΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
18 ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
19 ΜΠΑΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
20 ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
21 ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
22 ΝΤΑΒΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
23 ΝΤΑΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
24 ΞΕΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
25 ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
26 ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
27 ΠΑΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
28 ΠΙΤΣΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
29 ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
30 ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
31 ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
32 ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΟΣ
33 ΣΙΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
34 ΣΟΥΠΙΑΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
35 ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
36 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ
37 ΤΑΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
38 ΤΖΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
39 ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ
40 ΤΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ
41 ΤΡΑΧΑΝΙΔΟΥ ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
42 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
43 ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΪΟΥ
44 ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
45 ΧΛΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
46 ΧΛΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
47 ΧΟΥΖΑΝΑ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
48 ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
49 ΨΑΘΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Εκλογική Περιφέρεια Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
1 ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 1ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

α/α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ - ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
1
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 
ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
3
ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 
ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
4
ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
5
ΓΚΙΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
6
ΔΕΡΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
7
ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
α/α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ - ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
1
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 
ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
2
ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 
ΤΟΥ ΘΩΜΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
3
ΛΟΥΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 
ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
 
Έπειτα το λόγο πήραν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για την Α' και Β' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές. Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλος Αρτέμιος, που παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού εκτενέστατα και ξεκαθάρισε πως οι ελάχιστες ημέρες, που απομένουν μέχρι τις εκλογές θα είναι εφιαλτικές για όλους τους φαιδρούς υποψηφίους, που συνεχίζουν το πολιτικάντικο παιχνίδι τους. Η ώρα της Ελληνικής Αυγής έρχεται... 
 
Οι ομιλητές: Πρώτη το λόγο πήρε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Ασλανίδου Κωνσταντίνα-Ευριδίκη, που εδώ και περίπου δύο χρόνια συγκαταλέγεται στην κοινωνική ομάδα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Παρουσίασε εν συντομία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας στην καθημερινότητά τους, από την απλή μετάβαση σε διάφορα σημεία, μέχρι την κρατική και δημοτική αναλγησία. Στη συνέχεια πρόσθεσε τις προτάσεις του συνδυασμού, που αφορούν στην προσβασιμότητα όλων των χώρων για τους πολίτες της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας, τη δημιουργία κέντρων δημιουργικής απασχόλησης και την δημιουργία ξεχωριστών κοινωνικών ιατρείων για την περίθαλψη και εξυπηρέτηση των μη ασφαλισθέντων. 

Ο συναγωνιστής Μπαχάς Ιωάννης, ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και ενεργό μέλος της Αθλητικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, ως αθλητής, προπονητής και διαιτητής τοποθετήθηκε επί του θέματος του Αθλητισμού. Δήλωσε, πως όντας παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών θα ήθελε να τα δει να μένουν στην πόλη και να μην αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες με τώρα, που η προσωπική εκγύμναση και συμμετοχή σε αθλητικό σύλλογο έχει γίνει πολυτέλεια για λίγους. Τόνισε ιδιαιτέρως τη σημασία των αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη, καθώς και τα σκάνδαλα και τους πολιτικαντισμούς, γύρω από τη διοργάνωση αθλητικών οργανώσεων στην πόλη, των οποίων καθαρά υπεύθυνη είναι η δημοτική αρχή. Δήλωσε πως σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη, θέλει να πετύχει δωρεάν άθληση και παιδεία για όλες τις ηλικίες και την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού, μέσω των υγιών - μακριά από μεγαλοεργολαβικά συμφέροντα - αθλητικών διοργανώσεων. 

Ο συνταξιούχος μαθηματικός, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Ιωαννίδης Ιωακείμ, παρουσίασε με ιδιαίτερη συγκίνηση στους παρευρισκόμενους, μία άλλη Θεσσαλονίκη... τη Θεσσαλονίκη όπως ήταν πριν 50 χρόνια, με κακουχίες και δυσκολίες, αλλά πάνω από όλα με Ελληνική Ψυχή και περηφάνια! Ο ίδιος, αφού δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια με τα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας, μέσω του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, δήλωσε πως θέλει και θα αγωνιστεί για να ξαναγίνει η Θεσσαλονίκη, όμορφη όπως παλιά και Ελληνική ξανά. Τόνισε, επίσης, την ύπαρξη άριστης συνεργασίας μεταξύ των νεότερων και μεγαλύτερων ηλικιών εντός του συνδυασμού, αφού όλοι λειτουργούν με ένα κοινό γνώμονα... το καλό του Έλληνα και της Πατρίδας!  

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, Κωνσταντινίδου Βασιλική, ως απόφοιτος Γερμανικής Φιλολογίας και τελειόφοιτη Δραματικής Σχολής, τοποθετήθηκε επί του μείζονος θέματος της Παιδείας. Ξεκαθάρισε πως η Παιδεία είναι ο βασικότερος πυλώνας της δομής, διατήρησης και παραγωγής Πολιτισμού, γι' αυτό και αποτελεί προτεραιότητα για το συνδυασμό μας, η στήριξη αυτής, για την απώτερη εύρυθμη λειτουργία της. Κατήγγειλε την αδιαφορία του Δημάρχου, που λόγω αυτής υπολειτουργούν δεκάδες σχολεία στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχουν θέρμανση ή τις κατάλληλες υποδομές από άποψη ασφάλειας για τους μαθητές. Τόνισε πως θα δείξουμε ιδαιέτερη ευαισθησία στον τομέα της Παιδείας, αφού μέσα από αυτή γαλουχούνται οι νέοι Έλληνες, που θα εξυψώσουν ξανά το Έθνος μας στα ουράνια.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, συναγωνιστής Βαλάκος Ευστάθιος, πήρε έπειτα το λόγο για να παρουσιάσει τις βασικότερες θέσεις του συνδυασμού μας για την οικονομία, λόγω της δραστηριοποίησής του στο συγκεκριμένο κλάδο. Τόνισε πως με την ανάληψη της Δημαρχίας από νέα διοίκηση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα λογιστικός και διαχειριστικός έλεγχος του υπέρογκου χρέους του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τους ιθύνοντες να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη για να σταματήσει επιτέλους η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος. Ξεκαθάρισε πως βασική προτεραιότητα του Δήμου θα πρέπει να είναι η εύρυθμη λειτουργία των Ελληνικών επιχειρήσεων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, χρησιμοποιώντας τις παραγωγικές δομές του Δήμου και της Περιφέρειας. Δήλωσε πως η Ελληνική Αυγή τάσσεται ξεκάθαρα κατά των επικείμενων ιδιωτικοποιήσεων της Ε.Υ.Α.Θ. και του Λιμένα Θεσσαλονίκης, αλλά και υπέρ της ολοκλήρωσης του Μετρό, με τους ανεύθυνους "υπεύθυνους" της κωλυσιεργίας να δέχονται τις αντίστοιχες κυρώσεις για την κοροϊδία του λαού της πόλης.

Έπειτα, παρουσίασε εν συντομία τις βασικότερες προτάσεις του συνδυασμού μας για τη χρήση νέων τεχνολογιών, με χαμηλότατο κόστος, που θα βοηθήσουν στη μηχανοργανωτική υποδομή του Δήμου και την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των Πολιτών. Τέλος, ανέφερε την ιδιαίτερη Τιμή, που αισθάνονται όλοι οι νέοι άνθρωποι που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Αυγής, σε όλη την επικράτεια, αφού η επιλογή τους έγινε με καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια. Δήλωσε πως σαν νέοι δεν έχουμε πελατειακές σχέσεις και δεν τις αποζητάμε... Είμαστε νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες και κυρίως με καθαρά χέρια από κάθε είδους πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα.   
Συνεχίζοντας τη λίστα των αμόρφωτων ανθρώπων της Ελληνικής Αυγής, ο κύριος Θάνος Βασίλειος, Ιατρός Μαιευτήρας στο επάγγελμα μίλησε γενικά για τη σπουδαιότητα της ύπαρξης πραγματικής Δημόσιας Υγείας. Δήλωσε με λύπη του πως βλέπει τη γειτονιά που μεγάλωσε να έχει γίνει κοίτη εγκληματικότητας και διακίνησης ναρκωτικών και κάθε φορά που πραγματοποιεί ένα θαύμα, φέρνοντας στη ζωή έναν νέο άνθρωπο, ταυτόχρονα λυπάται, για την πνευματική, οικονομική και αξιακή κατάπτωση που θα συναντήσουν μεγαλώνοντας. Έπειτα, κατήγγειλε την αδιαφορία τοπικών και κρατικών κυβερνήσεων απέναντι σε ένα τομέα, μείζονος σημασίας, όπως είναι αυτός της Υγείας και πρότεινε κάποιες απλές, άμεσες και ριζικές προτάσεις για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, των οποίων "θύματα" γινόμαστε όλοι καθημερινά.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, Χασιώτης Γεώργιος, ως Δικηγόρος μίλησε για τη συνταγματική εκτροπή που πραγματοποιείται καθημερινά, απέναντι στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, με παράνομες προφυλακίσεις και αβάσιμες κατηγορίες. Με λύπη του τόνισε, πως πριν χρόνια, όταν ήταν ακόμη φοιτητής Νομικής, οι ίδιοι άνθρωποι, που σήμερα βρίσκονται στα ανώτερα κλιμάκια της Δικαιοσύνης τους δίδασκαν και διατυμπάνιζαν πως δε θα πρέπει να πραγματοποιούνται διώξεις με βάση το φρόνημα, πως μέχρι το Δικαστήριο να αποφασίσει την ενοχή κάποιου τελεσίδικα, ισχύει η αθωότητά του και κάποιες άλλες θεμελιώδεις Αξίες της Νομικής Επιστήμης, που καταστρατηγούνται από τους υποτακτικούς των προδοτών, που μας κυβερνούν. 

Ο βουλευτής Α' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Γρέγος Αντώνιος μίλησε για τις διώξεις, τις πρόσφατες άρσεις ασυλίας όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής και το παράδειγμα του Αρχηγού μας, που πάντα στην πρώτη γραμμή του Αγώνος δείχνει το δρόμο προς τον τελικό θρίαμβο της Ελλάδας, που περνάει, όπως είχε πει, και μέσα από τα κελιά της φυλακής.   

Έπειτα το λόγο πήρε ο βουλευτής Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, Ζησιμόπουλος Πολύβιος και μιλώντας με χιουμοριστική διάθεση αποδόμησε τις γελοίες και αβάσιμες κατηγορίες, που προσάπτουν στο Κίνημά μας. Κάλεσε τους πάντες σε συνεχή, έντονο και ασυμβίβαστο Αγώνα μέχρι Τέλους και τόνισε πως οι Χρυσαυγίτες δεν πρόκειται να συγχωρήσουν ποτέ τους προδότες, που μας κυβερνούν τα τελευταία 40 χρόνια.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάχης Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή, Γραικός Φώτιος, είχε την ιδιαίτερη Τιμή να μεταφέρει το μήνυμα του Αρχηγού για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος μέσα από τα κελιά του Κορυδαλλού χαιρέτησε τους απροσκύνητους Μακεδόνες και τους ζήτησε να υψώσουν θρασύτατα το κεφάλι για ακόμη μία φορά απέναντι σε όλους αυτούς, που ξεπουλάνε την πατρίδα μας και όπως στο παρελθόν να ελευθερώσουν τη Μακεδονία μας από εγχώριους και ξένους δυνάστες! 

Ο Συναγωνιστής, Γραικός Φώτιος, στη συνέχεια επισήμανε τη σπουδαιότητα της Νίκης της Ελληνικής Αυγής στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού έτσι θα δοθεί η πιο δυνατή απάντηση, με το πλέον δημοκρατικό τρόπο, από εκατοντάδες χιλιάδες "Χρυσαυγίτες - εγκληματίες".
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή, Χρυσομάλλης Νικόλαος παρουσίασε τις βασικότερες θέσεις του συνδυασμού, για την Περιφέρεια. Μίλησε για την οικονομική και διοικητική πολιτική, που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός είτε ως διοίκηση είστε ως περιφερειακοί σύμβουλοι. Τόνισε την ιδιαίτερη σημασία, που έχει η επιστροφή και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα, που αποτελεί τον πραγματικό μοναδικό μοχλό, για την ανάπτυξη της χώρας. Επίσης, έκανε μία μικρή αναφορά σε όλες τις δραστηριότητες του συνδυασμού σε πόλεις και χωριά ολόκληρης της Περιφέρειας και τόνισε πως οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, αυτές που γίνονται στο δρόμο, έχουν πολύ διαφορετική άποψη από τις χαλκευμένες των Μ.Μ.Ε.

Ο Πολιτικός Μηχανικός Τσακίρης Μιχάλης και υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στις επικείμενες Ευρωεκλογές ευχαρίστησε πρώτα από όλα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, γιατί, όπως είπε, αύριο θα μπορέσει να κοιτάξει  στα μάτια τα δύο ανήλικα παιδιά του, και να τους πει πως αγωνίστηκε μέχρις εσχάτων για τη σωτηρία και την απελευθέρωση της Πατρίδας. Ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής είναι ένας ακόμη "εγκέφαλος" πίσω από την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής, που μοιράζει τρόφιμα και χαμόγελα σε εκατομμύρια Έλληνες και δήλωσε πιο περήφανος από ποτέ, που είναι τώρα Χρυσαυγίτης και "επικίνδυνος" για το σύστημα! 

Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλος Αρτέμιος εν μέσω καταιγιστικών χειροκροτημάτων και επευφημιών και δήλωσε πως ακόμη και αν πριν τις εκλογές είναι πίσω από τα κάγκελα της δημοκρατίας, είναι περήφανος, γιατί το ίδιο βράδυ όλοι αυτοί που μας πολεμούν θα κλαίνε, βλέποντας τα ποσοστά της Ελληνικής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια! Αρχικά, παρουσίασε ένα σύντομο βιογραφικό του στον κόσμο, αφού τα Μ.Μ.Ε. έχουν φροντίσει να τον εξαφανίσουν από τις δημοσκοπήσεις και τις αρχικές τους σελίδες. Έχει ζήσει όλα του τα χρόνια στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος Τμήματος Λογιστικής και Καθηγητής Μουσικής. Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται πολιτικά μέσα στις τάξεις της Χρυσής Αυγή και μετά τον Ιούλιο του 2012 εκπροσωπεί το νομό Σερρών μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Τόνισε πως σε λίγες μέρες θα κριθεί το αν θα είναι ελεύθερος ή θα προφυλακιστεί για τους πύρινούς του λόγους και μόνο. Χαρακτηριστικά, τόνισε πως όταν ρωτήθηκε μέσα στην Επιτροπή Δεοντολογίας στη βουλή για αδικήματα που του προσάπτονται, τους είπε πως το όνομά του δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ μέσα στην ογκώδη δικογραφία, κι όμως πληρώνει το ότι φώναξε μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, όλα αυτά που φωνάζει ο λαός έξω στους δρόμους.

Συγκεκριμένα αποδόμησε και τις γελοίες κατηγορίες των Μ.Μ.Ε., που τον παρουσιάζουν σαν "τσαντάκια" με τις κατηγορίες κάποιου, που έχει κατηγορηθεί για ψευδορκία, κάτι που όμως δεν αναφέρεται πουθενά στα δημοσιεύματα των φυλλάδων. Έπειτα παρουσίασε εκτενέστατα το πλήρες πρόγραμμα του συνδυασμού μας, τονίζοντας πως στόχος μας είναι η τελική επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας, χωρίς ημίμετρα και χαϊδέματα αυτιών. Επισήμανε πως στόχος μας είναι να δουλέψουμε με όρεξη και ένα πλήρες επιστημονικό επιτελείο να βοηθά στο σχεδιασμό των πρακτικών, που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός είτε ως διοίκηση είτε ως ομάδα πίεσης.
Η Χρυσή Αυγή και η Ελληνική Αυγή, ως αιχμή του δόρατος στα δημοτικά και περιφερειακά τεκταινόμενα έχει μοναδικό σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται κατά τις διαδικασίες επίλυσης αυτών από το δήμο και την απώτερη εύρυθμη λειτουργία τους. Με πραγματική όρεξη και διάθεση για την τελική λύση των απανταχού προβλημάτων, η Ελληνική Αυγή διεκδικεί την ψήφο των Ελλήνων σε όλη τη χώρα, επενδύοντας σε νέες ιδέες και νέους ανθρώπους στην πολιτική σκηνή, καθαρούς από κάθε μορφής σκάνδαλα.
Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο, μέσα από τα βάθη της Ελληνικής τους Ψυχής!