ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών - Χαιρετισμός Συναγωνιστή Χρήστου Παππά μέσα από τα κελιά της Τιμής

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών - Χαιρετισμός Συναγωνιστή Χρήστου Παππά μέσα από τα κελιά της Τιμής
Ομιλία της συναγωνίστριας και διευθύντριας της Εφημερίδας «Εμπρός» Ειρήνης Δημοπούλου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την δικαστική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, που τα γραφεία των Τοπικών του γεμίζουν ασφυκτικά σε κάθε εκδήλωση και ...

κάθε ομιλία. Έτσι και αυτή την Τετάρτη στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία της Τοπικής Αθηνών, πλήθος κόσμου παρακολούθησε μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας και διευθύντριας της εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ» Ειρήνης Δημοπούλου, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής οι οποίες ήρθαν μετά από έναν χρόνο συνεχούς «κλεφτοπόλεμου» μέσα στο κοινοβούλιο.

Όπως τόνισε η συναγωνίστρια, όταν το «συνταγματικό τόξο» που ευθύνεται για όλα τα δεινά της Ελλάδος, είδε ότι δεν μπορεί να εξαγοράσει και να καθυποτάξει την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, αποφάσισε ότι πρέπει να τους κάνει να σιγήσουν στήνοντας μια σατανική πολιτική συνωμοσία. Μια σκευωρία.
Κατά την διάρκεια της ομιλίας της συναγωνίστριας υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση και αγωνιστικός χαιρετισμός από τον παράνομα προφυλακισμένο βουλευτή επικρατείας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά.



Η ομιλία έκλεισε με την ανάγνωση του άρθρο του Αρχηγού Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ο οποίος μέσα από τα κελία της τιμής καυτηριάζει το παράνομο, απαράδεκτο, και αντισυνταγματικό φαινόμενο, η δικαιοσύνη να ενημερώνει την κατοχική πολιτική ηγεσία σχετικά με την δίκη της Χρυσής Αυγής και να προειδοποιεί αλλά και να συμβουλεύει (!) την μνημονιακή κυβερνητική Χούντα για την ημερομηνία της δίκης η οποία προσανατολίζεται να ξεκινήσει στα μέσα Φεβρουαρίου, ούτως ώστε να συμπέσει και με την περίοδο που θα ξεκινάει η διαδικασία εκλογής προέδρου.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αρχηγός, αυτά είναι φαινόμενα όχι απλά πρωτόγνωρα και πρωτάκουστα, αλλά «εφιαλτικά για την Δικαιοσύνη και το Πολίτευμα».