Τρέμει και ο Καραμανλής: Η Χρυσή Αυγή θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση


Σύμφωνα με  δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews», ο Κώστας Καραμανλής αναφέρει σε υποψήφιους βουλευτές και στελέχη που τον επισκέπτονται στο στον γραφείο πως η μόνη λύση  είναι η  κυβέρνηση συνεργασίας των δύο και μεγάλων κομμάτων, καθώς θεωρεί πως ο μεγάλος ...

συνασπισμός θα μπορούσε να βοηθήσει τη χώρα γιατί «τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί, θα "τρέξουν" την εφαρμογή του μνημονίου».
Δείχνει όμως προβληματισμένος για το ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα: «Αν είναι η Χρυσή Αυγή, θα είναι μια πολύ αρνητική εξέλιξη», επισημαίνει. Σύμφωνα με την ανάλυσή του η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επόμενη Βουλή.
Όπως βλέπετε όλοι ενδιαφέρονται όχι ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος αλλά τρίτος, καθώς είναι προαποφασισμένο Σύριζα και ΝΔ να συγκυβερνήσουν και το μόνο που τους καίει και το λένε ξεκάθαρα πλέον είναι μην είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση.

Υ.Γ. Να δείτε που μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και την μεγάλη νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου  θα έχουμε νέο γύρο χρυσαυγειάδας...

Υ.Γ. Χρυσή Αυγή, η μόνη λύση για τους χαλάσετε τα σχέδια!

Εθνικισμός